Resultaten voor honden in nood

honden in nood
Honden zonder toekomst, helpt honden in nood: adoptie en hulp projecten.
Onze ziekenboeg wordt overstelpt door honden die hiervan slachtoffer zijn. De weg naar herstel is vaak lang en vaak ontbreken ons de financiële middelen om alle rekeningen te betalen. Help een dier in nood. In onze ziekenboeg maken wij u deelgenoot van het lot van onze patiënten.
Honden in Nood.
Stichting Pup in Nood Amsterdam. Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren Nederland. Hond zoekt mand Capelle a/d IJssel. Dierenasielen in Nederland en België. Elkie stichting seniorenopvang Tholen. Stichting Hulp en Herplaatsing Huisdieren Nederland. Sophia Vereeniging tot Bescherming van Dieren Amsterdam. Stichting Pooranimal Prinsenbeek.
Overzicht honden: Greyhounds in nood Nederland.
Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's' kunt u de fotos aanklikken voor een vergroting.
Stichting Hond in Nood Arvid van Putten Hondencoach.
Hoewel stichting Hond in Nood zich richt op de honden in het buitenland en daar ook de problemen probeert op te lossen, zijn ze niet land gebonden waardoor ook de Nederlandse honden de aandacht krijgen als dit nodig is. De stichting helpt mee met castratie projecten en door middel van medische zorg streven ze naar de het verbeteren van de leef kwaliteit van de honden in het buitenland.
Home Animal in need.
Van de omzet wordt de huur betaald en gas en licht en verder gaat alle opbrengst naar honden in nood. Nederlandse en Spaanse honden kunnen op onze steun rekenen. We geven geld aan inentingen, medische hulp, neutralisatie, voer, trainingen zo nodig, vliegreizen etc.
homepage Zalikas.
Wilt u deze mooi teef adopteren? Vanaf 1 januari zullen wij minder bereikbaar zijn ivm de rust die echt nodig is voor ons Zalikas team en de honden in Loerbeek die nu meer aandacht nodig hebben zodat ze misschien eindelijk plaatsen.
Welkom Bij Rescani.
REDT HONDEN IN NOOD. De naam RESCANI is gebaseerd op: res van redden, rescue, rescatar en cani van canis, canine hond. NIEUWSTE HONDJES TER ADOPTIE. Informatie Geslacht: reu Leeftijd: 4 jaar Herkomst: Roemenië Bijzonderheden: klein, grappig, goed met andere honden en katten.
Collie Algemeen Co. Stichting in Collie Nood Co. menu. in Nood.
Wij Teya, Elke en Hetty van Stichting Collie Co. in Nood heten jullie hartelijk welkom met de pleeghonden Annabel, Maggie, Kareltje, Nika, Bono en Happy. op de website van. Stichting Collie Co. in Nood. waar je niet alleen Collies en Shelties vindt maar ook andere dieren die een nieuw thuis Adoptie zoeken. op Afstand/. Steun Een Hond. Y GEPLAATSTE Y. Y HONDEN Y. Golden Oldies. Kijkdoosverhalen. Info / EHBO. Tips truuks. Stichting intern.: In gedachten aan. Eigen honden. In de pers.
Home.
We stellen het erg op prijs, dat u de website van Stichting Dogs Adoptions Nederland bezoekt! Onze stichting komt op voor de zwerfhonden in Roemenië. Er is enorm veel leed onder deze dieren. Het aantal honden dat moet overleven op straat is gigantisch.
Spreek je Moerstaal.
Stichting S.O.S. Strays NL/Gouden honden ter Adoptie.
Ze zijn ook in groot gevaar om geëuthaniseerd te worden wanneer de asielen hopeloos overvol raken, want zij houden zeer waardevolle plekken bezet, zonder enig uitzicht op adoptie. In sommige asielen zoals Langreo worden geen gezonde honden geëuthaniseerd, maar wanneer het asiel vol raakt, kunnen er wederom geen nieuwe honden worden binnengehaald in het asiel, wat dus de dood van gezonde andere, in nood verkerende honden ten gevolge zal hebben.

Contacteer ons