Resultaten voor asiel voor honden

asiel voor honden
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Buiten spelen is fantastisch, maar dan moet Bo. JOETA stond geregistreerd als ZWAANTJE Joeta vrij naar UTAH, onze favoriete USA REGIO, die staat voor mooi, tikkie ruig en avontuurlijk is een poes met een heel leven achter haar. Wat ze allemaal heeft meegemaakt. Tygo Ongeveer een half jaar hebben we deze heer op leeftijd 15 jaar opgehaald in Ede. Hij had in het begin wat last van jeukerige, kale plekjes, maar sinds hij op. Kodi Vorige maand hebben we Kodi voorheen Papaya uit het asiel de Doornakker gehaald.
Asiel Stichting Dierenambulance Dierenasiel Helmond E.O.
Alle gezelschapsdieren in ons asiel zijn gechipt en volledig geënt. Bij medische noodzaak of vanwege gedragsproblemen worden gevonden honden eventueel gesteriliseerd of gecastreerd. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van de honden die op dit moment in ons asiel logeren.
Asiel Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Ze zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan. Door de eventuele informatie van een vorige eigenaar en het gedrag in het asiel, hebben we een goed beeld van het dier en kunnen de medewerkers u meer vertellen over de eigenschappen van de dieren. Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst. Bij interesse voor één van onze honden, verzoeken wij u om op minimaal drie verschillende dagen met max.
Plaatsbare honden Drents Dierentehuis Beilen.
Mocht u de hond binnen 14 dagen retour brengen, omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, kunt u 12000, van het plaatsingsbedrag terug krijgen. Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour! Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com.
Nieuw tehuis gezocht Dierenhulpverlening Woerden.
Als u interesse heeft in één van de honden, kunt u een afspraak maken met iemand van onze hondenwerkgroep. Dierenasiel Reijerscop Reijerscopse Overgang 5. 3481 LZ Harmelen. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 900: tot 1200: uur. In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant. Klik op de kaart voor meer informatie.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Honden Dierenasiel Utrecht.
Tips voor Honden. Tips voor Katten. Veel gestelde vragen. Indien u in Utrecht of Stichtse Vecht al enige tijd een populatie zwerfkatten ziet lopen, kunt u contact opnemen met Huisdierenmeldpunt Utrecht. Zij kunnen in overleg met het asiel de dieren ophalen en indien nodig vangen.
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Help het asiel. Help het asiel. Welkom bij Dierenasiel Zwolle. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis en adviescentrum op het gebied van honden en katten. Wij houden van dieren en zorgen er graag voor dat de asieldieren prettig bij ons verblijven en bij een liefdevolle, passende eigenaar herplaatst worden.
Adopteren hond Dierenasiel Waalwijk Dierenasiel Waalwijk.
Deze site wordt wel regelmatig bijgewerkt, maar het is mogelijk dat niet alle asielhonden erop staan. Voor informatie over de te plaatsen honden kunt u bellen met het asiel. Natuurlijk kunt u ook tijdens openingsuren in het asiel komen kijken.
Honden Dierenopvangcentrum De Ark.
Ze krijgen elke dag de tijd en aandacht die ze verdienen. Er zijn 21 speelweides op ons terrein. Hier kunnen de honden 3 x daags ruim 20 minuten met elkaar spelen. Voor de hond feest, maar ook voor ons. Opvang en tarieven.
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

Contacteer ons