Resultaten voor fokker honden

fokker honden
Wettelijke bepalingen voor fokkers Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren.
Dus zowel de particulier die een hond heeft, als de persoon die honden houdt voor bedrijfsmatige doeleinden vallen onder het besluit. Voorheen vielen houders die bedrijfsmatig met honden en katten werkten, zoals asielen, pensions en fokkers, onder het Honden en kattenbesluit. Sinds 1 juli 2014 vallen zij onder het Besluit houders van dieren en dan in het bijzonder onder hoofdstuk 3 2 van het besluit. In dit hoofdstuk 3 2 staan de wettelijke bepalingen inzake het bedrijfsmatig verkopen, afleveren, houden ten behoeve van opvang van of fokken met gezelschapsdieren. Verder staan er bepalingen in over onder meer aanmelding, administratie, vakbekwaamheid, huisvesting en verzorging. Klik hier voor het Besluit houders van dieren. Regeling Identificatie en Registratie van dieren. Voor pups geboren na 1 april 2013 is de Identificatie en Registratie IR verplicht. Dit is opgenomen in de Regeling Identificatie en Registratie van dieren. De fokker is daardoor verplicht de pups voor de leeftijd van 7 weken te laten chippen en voor de leeftijd van 8 weken op zijn naam te registreren via een erkende databank.
Noord-Brabant Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt? Bekijk snel onze te gekke t-shirts. Bekijk alle t-shirts. Zoeken Zoeken ok.
Fokker ontkent verwaarlozing van honden: Ze werden iedere dag verzorgd Omroep Brabant.
Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Fokker ontkent verwaarlozing van honden: Ze werden iedere dag verzorgd. HAARSTEEG Verwaarloosd en onder de vlooien en luizen. Zo omschreef de dierenbescherming de 23 honden en pups die vorige week woensdag werden gevonden bij fokker Sjaak Branten uit Haarsteeg.
KENNELHOUDERS.
Daartoe heeft zij een viertal speerpunten geformuleerd.: De VBK is een voorstander van een verplichte IR voor hondenverplichte IR voor honden. De VBK vindt het een belangrijke opstap naar transparantie binnen de hondenbranche, wat zal leiden tot meer vertrouwen van de consument.
Fokker hondenvoeding goedkoop bij zooplus.
Het assortiment van Fokker is gebaseerd op de grootte en leeftijsfase van uw hond. Aan u om het meest geschikte voer voor uw hond te kiezen.: Fokker Puppy: Voor opgroeiende honden. Fokker Adult: Voor volwassen honden met een normaal energieverbruik.
Fokker Hondenvoer Complete maaltijd voor uw hond!
Door uw Fokker hondenvoer online aan te schaffen betaalt u een scherpe prijs en profiteert u toch van de best mogelijke kwaliteit op het gebied van diervoeders voor uw hond. Fokker hondenvoer voor elke hond. Fokker hondenvoer is er voor iedere hond.
Fokken met je hond.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Fokken met je hond. De Raad van Beheer hecht veel waarde aan het fokken van gezonde honden. Lees meer over onze visie op het fokbeleid in Nederland.
Utrecht Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt? Bekijk snel onze te gekke t-shirts. Bekijk alle t-shirts. Zoeken Zoeken ok.
puppysite.
Via de rubriek herplaatsers zoeken wij voor deze pups een nieuw thuis. Het kan zijn dat de hond/pup bij de fokker verblijft en de fokker voor de eigenaar een nieuw thuis zoekt voor de hond/pup. Deze pup is vanaf 03-03 16 bij ons te koop hij is zeer lief en aanhankelijk. Hij is dan 8 weken oud reutje 495 euro Diese Welpen ist ab 03-03-16 von uns zum Verkauf, er ist sehr süß und anhänglich. Er ist dann 8 Wochen alt männlich 495 euro. spierwitte maltezer pups. Mooie witte maltezer leeuwtjes door onze eigen moeder groot gebracht. Maltezers zijn fijne gezelschaps hondjes die niet verharen en ook goed met kinderen overweg kunnen. Als de pups bij ons weg gaan zijn ze: ingeent ontwormd gechipt europees paspoort met gezondheidsverklaring met schriftelijke garantie volgens voorwaarde van de VBK. Mooie langharige Boomer pups. Boomer pups ideaal bij allergie: speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden Langharig en kleinblijvend.
Registratie voor fokkers kopers van een hond.
Als de pups verkocht worden, informeert de fokker de koper dat hij of zij verplicht is binnen twee weken na aankoop van de pup het dier op zijn of haar naam te registreren bij Databank Honden of een andere aangewezen databank.
Fokkers Honden Hondenrassen.
Vind nuttige informatie over rashonden, bekijk foto's, vind een fokker en ontmoet hondeneigenaren op ons forum. Op deze pagina vindt u alle hondenfokkers per ras weergegeven. De hondenfokkers staan in willekeurige volgorde weergegeven. Hierbij is geen onderscheid gemaakt tussen erkende en niet erkende fokkers. Kies een ras. Amerikaanse Staffordshire terriër. Anatolische herder of Kangal. Cavalier King Charles-spaniël. Coton de Tuléar. Dashond of Teckel. Duitse Staande hond Langhaar. Engelse bulldog of Bulldog. Engelse springer spaniël. Gos d'Atura' of Catalaanse herder. Grote Zwitserse sennenhond. Nova Scotia duck tolling retriever of Toller. Old English sheepdog of Bobtail. Russische toy terriër. Tibetaanse mastiff of Do-khyi. Västgötaspets of Vallhund. Zwarte Russische terriër. Zwitserse witte herder. Hond en gezondheid. Opvoeding en gedrag. Herdershonden en veedrijvers. Pinschers en schnauzers. Keeshonden en oertypen. Lopende honden en zweethonden.

Contacteer ons