Resultaten voor kleine honden asiel

kleine honden asiel
Home Dierenasiel Brammelo. Home Dierenasiel Brammelo.
Brammelo is een particulier asiel met hondenschool en een een dierenpension voor honden en katten. Wij vangen asieldieren op voor de regio Haaksbergen en Berkelland. Samen met onze 50 vrijwilligers staan wij voor goede zorg en een prettig verblijf voor de dieren.
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Honden Dierenasiel Utrecht.
Hieronder ziet u een overzicht van de honden die momenteel bij ons logeren. Klik op de foto om meer informatie van een van de dieren te krijgen. De getoonde beschikbaarheid is onder voorbehoud. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact met het asiel opnemen. Ras: Anatolische herder. Ras: Husky x herder. Ras: Kruising jachthond. Ras: Staffordshire Terrier. Naam: Roxy Daisy. Ras: Maltezer kleine kruising.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
9 jaar of ouder 30. Kleine Jachthonden en spanielachtigen 12. Grote jachthonden en retrievers 20. Herdershonden Mechels, Duits, etc. Kleine Gezelschapshonden 24. Keeshonden, pool en sledehonden 6. Dogachtigen en Berghonden 68. Helemaal onherleidbaar bastaard 35. Kan bij andere honden. Alleen bij teefjes 26.
Vind klein hondje in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Als niemand hem adopteert moet hij naar het asiel en dat zou echt heel erg voor hem zijn De vraagprijs is inclusief bloedonderzoekalle, benodigde inentingenchip, paspoortcastratie, en de vlucht naar nederland. ACE Jaimelief, klein sportief hondje zoek een mandje en baas. Ace: jaime jaime is een speelse, vrolijke jongen die graag van wat actie en beweging houdt, dus ideaal voor sportieve baasjes die graag met hun hondje bezig zijn. Hij is goed met andere honden, maar met sommige reutjes soms een beetje macho. Jaime heeft een zeer lief karakter, een echte mensenvriend die heel. Opgevangenveel kruising pups jong oudere hondjes klein groot. Om langs te komen bij ons is zeker de moeite waard bij pooranimal vindt u altijd een ruime keuze aan opvang hondjes in alle soorten leeftijden en maten. Er zijn nu ook een aantal leuke kleine en middel maat hondjes aanwezigen en een aantal grotere honden o.a.
Dierenopvangcentrum De Ark.
Het asiel wordt gerund door een team van 6 vaste krachten welke worden bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen bij het verzorgen van de dieren, het uitlaten van honden, schoonmaken van verblijven en het te woord staan van klanten.
Home Dierenasiel Walcheren.
in het asiel. Over het asiel. 2016 De Open Dag. Kom eens langs! 2016 De Open Dag. Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben. Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw baasje hebben.
Beestenbende nr 2.
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Honden Honden en katten opvang de Crull.
Kleur: Zwart klein beetje bruin. Kan bij andere honden: Onbekend. Kan bij Katten: Nee. Kan bij kleine kinderen: Nee. Kan bij grote kinderen: Ja. Kan alleen thuis zijn: Ja. Kan mee in de auto: Ja. Dit is Joey, een knappe, stoere en gecastreerde reu van 13-10-2013. Rond september 2015 kregen wij op het asiel een telefoontje, we waren het 15 opvang adres waar deze mensen heen belden.
Home.
Jaarlijks vangen we zo'n' 1.000 katten en 500 honden op. De kosten voor de medische verzorging van al deze dieren zijn hoog. Elke bijdrage, hoe klein ook, is dan ook van harte welkom. Ook als vrijwilliger, zelfs al is het maar een paar uur per week, kun je veel voor ons betekenen. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat dieren die in een asiel terecht komen, gedoemd zijn te sterven als er na een bepaalde tijd geen nieuw baasje voor ze gevonden wordt.

Contacteer ons