Meer resultaten voor honden zoeken baasje

honden zoeken baasje
Verantwoord herplaatsen honden en katten Verhuisdieren.
Meld je aan met Facebook. Heb je al een Account? Some fields are missing. You need to fill all mandatory fields. Accepteer de Algemeene Voorwaarden. Heb je al een Account? Herplaatsen van huisdieren, ruim 5000 dieren vonden hun ideale baasje.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Welkom bij Dog Rescue Greece Dog Rescue Greece.
Bekijk hier de hondjes en pups die op zoek zijn naar een baasje. Staat er bij een hondje dat deze onder optie is, dan betekent dat, dat er al een gegadigde voor het hondje is. We zijn dan in gesprek met de beoogde adoptant.
Honden zoeken een baasje. Hondenforum.
Pagina: 1 2 3 4 5 11 Forum RSS Honden zoeken een baasje. Hier kan je een oproep doen voor een hond in nood.ook asiels kunnen hier een oproep doen Omschrijf duidelijk de hond en de reden waarom afstand gedaan wordtpuppies svp op http//www.puppytekoop.nl.:
RTV Utrecht APP.
Dierenasiel. Untitled. Dierenasiel. Untitled. Databank voor alle dierenasiels en hun asieldieren in Nederland en Vlaanderen.
Zoek kat. Zoek hond. Zoek konijn. Zoek overig. Asiels NL. Asiels BE. Nieuws. Doelstelling. Informatie. Gechipt. Langzitters. Geplaatst. Honden. 120030. Katten. 195264. Welkom bij onze databank voor de Nederlandse en Vlaamse asiels. Zoek een hond kat of konijn/cavia etc, die bij u past.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
Bemiddeling voor derden. Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt! Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn. Duitse Herder Wolf zoekt rustige woonomgeving Dierenasiel Zwolle. klik op de foto voor meer informatie. Dama zoekt een consequente baas Galgo Support Holland. Klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin moeten samen blijven bemiddeling ARS. klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin. Kai, kruising Am. Stafford zoekt een verantwoordelijk baasje particulier. klik op de foto voor meer informatie. Bordercollie Lucky, reu, wordt 3 jaar. Gereserveerd bemiddeling particulier. klik op de foto voor meer informatie. Ludo en Lola zoeken gouden mandje bemiddeling particulier.
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Steun de honden. Wij zoeken z.s.m. meerdere gastgezinnen waar de honden tijdelijk kunnen verblijven. Bent u of weet u iemand die tijdelijk onze honden kunnen opvangen? Neem dan contact met ons op. Impressie van het asiel in Göcek. Eén van de vrijwilligers van AAI heeft tijdens haar bezoek aan het asiel in Göcek een. Uw hulp gevraagd voor Göcek. Mede dankzij uw giften hebben de vrijwilligers in Göcek het afgelopen jaar een nieuw asi. Rinso uit Göcek. Hallo lieve Aai vriendjes en vriendinnetjes, Rinso hier! Ik ben nu een weekje. Ziggi uit Göcek. De baasjes van Ziggi lieten AAI weten hoe blij ze zijn met hun aanwinst uit Göcek. Baasje gezocht: Honden.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Buddy is een super sympathieke Stafford reu, die ontzettend zijn best doet bij de trainingen. Deze lieverd is heel voergericht en wil echt werken voor zijn baasje. Hij kan relaxed en rustig zijn, maar hij kan ook soms fixeren en uitvallen naar andere honden.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Mijn leven lang honden gehad en daarvan is Vasco de 3e hond. Spike Wij haalden Spike op uit het asiel in Leerdam, hij was toen 3 jaar en 7 maanden oud en had al een paar andere baasjes gehad maar hij kon daar. Quinty Hoi hoi. Mijn naam is Quinty. Ik ben een dwergkeesje van bijna 14 jaar oud. 8 jaar geleden werd ik voor de 4de keer achtergelaten in het adiel. Tommy Dit is onze Tommy, een lieve, rustige maar speelse kater van 6 jaar. Zat in het asiel omdat zijn vorige baasje, een oudere dame hem niet mee kon nemen naar.

Contacteer ons