Op zoek naar honden ras?

honden ras
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Een eventuele verdere verdeling van een erkend ras in variëteitsgroepen is inspringend opgenomen. Als er variëteitsgroepen gedefinieerd zijn, mag meestal alleen met honden van dezelfde groep gefokt worden. In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in.
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt.
Alle hondenrassen op een rij.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. FCI groep 2 Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. FCI groep 3 Terriers. FCI groep 4 Dashonden. FCI groep 5 Spitsen en oertypen. FCI groep 6 Lopende honden en zweethonden. FCI groep 7 Voorstaande honden.
Hondenfokkers per hondenras van A-Z Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres bij jou in de buurt. Zoek een adres bij jou in de buurt. Hondenfokkers per hondenras van A-Z. Je bent op zoek naar de pup van je dromen, maar hoe weet je al welk ras bij jou past?
Hondenrassen Encyclopedie GEKop Honden.
Een tip hierbij is om van te voren eens op een hondenshow te gaan kijken naar het ras waar je belangstelling voor hebt. Maak ook eens een praatje met de eigenaren van deze honden om een goed beeld te krijgen van het karakter, de zorg en de aandacht die dit ras nodig heeft.
Rashondenoverzicht Rashondenwijzer.
Wat kan jij doen? Ontbrekend ras opgeven. In de media. Gridweergave actieve tabblad. Zoek op hond. Naam a z. Naam z a. Naam a z. Naam z a. Ruim 100 hondenrassen en 250 erfelijke gebreken, gebaseerd op meer dan 200 wetenschappelijke rapporten, gemaakt en gecontroleerd door dierenartsen.
hondenrassen Hondencentrum.
Mis je een hondenras of denk je dat je extra informatie kan geven dan mag je ons altijd contacteren via: info@hondencentrum.com. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt?
Hondenras: De Duitse Brak Hart Voor Dieren.
Als de hond voornamelijk in het bos beweegt, slijten de nagels niet voldoende af vanwege de zachte grond en moeten ze worden geknipt. De Duitse Brak heeft over het algemeen een robuuste gezondheid. Erfelijke ziektes zijn niet bekend bij dit ras. Meest gelezen berichten. Hond De tien zieligste honden volgens de RashondenWijzer.
Alle Alle hondenrassen hondenrassen op op een een rij. rij.
Meest bezochte rassen deze maand. Duitse Staande Hond korthaar. Heeft u nog geen eigen website, en zou u er toch graag n willen hebben, maar u weet niet hoe? Vanaf nu is het mogelijk een kennelpagina te laten maken of zelfs een complete website.
Meest Voorkomende Hondenrassen in Nederland.
Deze kruising tussen een Bulldog en een Terrier heeft niet de beste naam van alle hondenrassen, dit komt voornamelijk door zijn verleden. Ooit zijn ze gefokt voor bullbaiting, gevechten tussen honden en stieren. De Stafford is dan ook super sterk, met een zeer brede borstkas en goed ontwikkeld kaakspieren. Echter, tegenwoordig is deze hond een zeer sociale hond die prima als gezinshond gehouden kan worden. Ze zijn helemaal gek op aandacht en zijn altijd wel in om iets te doen met het gezin. De Dashond ken je misschien beter als de Teckel. Vroeger werd dit ras gebruikt om te jagen op dassen, vandaar de naam.
Puppytest Welke hond past bij mij?
Op deze website vind je allerlei informatie en adviezen over de aanschaf en opvoeding van een puppy of een nieuwe hond. Daarnaast kun je de online puppytest uitvoeren om erachter te komen welk hondenras past bij de wensen eisen van jou en jouw gezin.

Contacteer ons